
Obraz gastronomii po pandemii w danych
Wciąż wielu restauratorów budzi się w nocy z obawą, że obostrzenia uniemożliwiające prowadzenie im biznesu, wrócą. Jak wygląda to u Was? Oto kilka danych z zagadnienia, jak pandemia zmieniła podejście restauratorów i ludzi do korzystania z usług gastronomii. I pytanie do Was na początek tygodnia: jak zmieniło się Wasze podejście do prowadzenia biznesu po powrocie do normalności? Dobraliście załogę na tyle dobrze i mądrze, by stworzyć #dreamteam? Zmieniliście podejście do reklamy restauracji i macie świadomość, że bez promocji nie można funkcjonować w dzisiejszych czasach? Rozważacie szkolenia, gdzie nauczycie się skutecznie sprzedawać swoje usługi między innymi za pomocą social mediów? Pamiętacie o utrzymywaniu wysokiego poziomu jakości i obsługi? Mam nadzieję, że nie wracacie do tego, co było kiedyś i że “zaczynacie od zera” – porządnie i intensywnie!