W trakcie szkolenia zostanie przeanalizowana obecna sytuacja na rynku gastronomicznym zarówno w Polsce, jak i za granicą, zweryfikowane zostaną lokalizacje najlepszych restauracji na świecie, a co więcej – uczestnicy zostaną zaskoczeni faktycznym liderem jakościowym wśród restauracji! Anna Dębska omówi obowiązujące i nadchodzące trendy kulinarne, a także wskaże czynniki, które stanowią filar dobrej restauracji. Przedstawi przykłady błędnych kół powodujących problemy w poprawnym prowadzeniu lokalu, a także omówi, jak sprawić, by ludzie chcieli odwiedzać Wasz lokal. Zobaczycie przykłady miejsc, które odnoszą sukces i co za nim stoi, a także poznacie klucz do sukcesu każdej restauracji! W części warsztatowej sprawdzicie, jakie działania musicie podjąć, by zyskać gości i jak sprawić, by to właśnie Wasza restauracja była uznawana za najlepszą. Dowiecie się również, gdzie szukać pomocy i będziecie mieli szansę na rozmowę ze specjalistą, który współpracuje z setkami restauracji w całej Polsce od ponad 10 lat. Serdecznie zapraszamy na szkolenie
2 października 2016