Przed Tobą 4 godzin intensywnego kursu z zakresu skutecznego docierania do nowych gości i promowania usług Twojego lokalu – począwszy od oferty dla gości indywidualnych, poprzez organizację przyjęć, aż po sprzedaży usług cateringowych. Na szkoleniu poznasz metody stosowane przez restauracje zarówno w Polsce, jak i na świecie – poznasz przykłady, które w łatwy sposób wdrożysz w swojej restauracji tuż po zakończeniu spotkania. Aktywny udział w szkoleniu pozwoli Ci na stworzenie listę działań, które będą pracować na zyski w Twojej restauracji.
Szkolenie będzie podzielone na dwie części. Pierwsza z nich skupi się na działaniach w sieci. Poznasz wiele praktycznych sposobów na sprzedaż swoich usług wykorzystując Internet, w tym podpowiedzi, jak w ciekawy, a przede wszystkim „sprzedażowy” sposób prowadzić swoje social media, ale tych działań będzie dużo więcej!
W drugiej części skupimy się na działaniach poza siecią, bo docieranie do nowych gości i promowanie usług restauracji, to również crossmarketing, budowanie przyzwyczajeń oraz wiele działań, które wspierają lokalne funkcjonowanie restauracji.