10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
[vc_row full_screen_section_height="no"][vc_column][vc_column_text]Szkolenie ONLINE zorganizowane w ramach Kongresu Ogródek 2020.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
[vc_row full_screen_section_height="no"][vc_column][vc_column_text]Szkolenie ONLINE zorganizowane w ramach Kongresu Ogródek 2020.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...
Chcesz pozyskać nowych gości dla swojej restauracji? To szkolenie jest dla Ciebie! Wykorzystaj techniki związane z analizą profilu gościa, odpowiednim targetowaniem...
W trakcie szkolenia zostanie przeanalizowana obecna sytuacja na rynku gastronomicznym zarówno w Polsce, jak i za granicą, zweryfikowane zostaną lokalizacje...
Szkolenie odbyło się w MAKRO Katowice, podczas Dni Gastronomii. Dotyczy ono istoty poprawnego marketingu restauracji....
Jest ono przeznaczone jest dla managerów i właścicieli lokali posiadających różnorodną ofertę w harmonogramie dnia i skupiających się na gościach...
Szkolenie podczas panelu szkoleniowego Profesjonalny Manager Restauracji...
Jak stworzyć nowoczesne menu, które zmaksymalizuje sprzedaż w Twojej restauracji....
Czy wiesz, jak ciężko jest zdobyć popularność w social mediach? Ile energii i zachodu wymaga przygotowanie odpowiedniego posta i jakie...
Jak uniknąć spadku zysków i braku klientów? Jakie są najczęściej popełniane błędy w polskich restauracjach? Odpowiedzi na te pytania poznasz...
Jak poprawnie przygotować kampanię reklamową lokalu? Określanie celi, planowanie budżetu, dobór mediów, przygotowanie materiałów, czyli wszystko to, co chcielibyście wiedzieć...