Po co mi zasięgi?
Nie ma nic "piękniejszego", niż profil restauracji z tysiącami followersów w połączeniu na zerowe reakcje na posty. Trafiam na nie...
Nie ma nic "piękniejszego", niż profil restauracji z tysiącami followersów w połączeniu na zerowe reakcje na posty. Trafiam na nie...
Dla wielu restauratorów posiadanie Facebooka, czy Instagrama, to wciąż coś w rodzaju - wiem, że powinienem to mieć, a więc...
Kelner, jako narzędzie marketingowe? 🤔 Czy macie świadomość, jak istotne jest odpowiednie przygotowanie załogi do pracy, by aktywnie sprzedawała Wasze usługi?...
Czerwiec z ciekawymi postami w Waszych social mediach? 🤩 Oto nietypowe dni świąteczne, które w oparciu o profil Waszego lokalu...
Dzisiejszy tip dotyczący poprawnej komunikacji z gośćmi dotyczy podwyżek cen, które dotkną prawdopodobnie wszystkie restauracje. Musisz podjąć decyzję w sprawie wyższych...
W jaki sposób w maju docierać do gości za pomocą wyjątkowych ofert i zaskakujących wpisów na Facebooku I Instagramie? Oto...
Wyobraźcie sobie, że wchodzę do Waszej restauracji, siadam przy stoliku, kelner przynosi mi kartę i mówi: dziś na lunch polecamy...
Jak inaczej, niż przymiotnikiem "oldschoolowy", nazwać druk ulotek dla restauracji, czy degustacje zachęcające do odwiedzić lokalu, jeśli światem rządzi przecież...
Pamiętacie francuski film komediowy z 1976 z udziałem Louisa de Funès zatytułowany "Skrzydełko, czy nóżka"? Charles Duchemin to mistrz kuchni...
Co restaurator powinien o nich wiedzieć na początek? docierają do szerokiego grona odbiorców, które dodatkowo można sprecyzować, dobierając odpowiednie hasztagi, ...