“Zetka” w restauracji: radość, czy przekleństwo?
"Zetka" w restauracji: radość, czy przekleństwo? Zacznijmy od definicji: Pokolenie Z (ang. Generation Z), in. zoomerzy, generacja Z, Post-Millennials, pokolenie internetowe,...
"Zetka" w restauracji: radość, czy przekleństwo? Zacznijmy od definicji: Pokolenie Z (ang. Generation Z), in. zoomerzy, generacja Z, Post-Millennials, pokolenie internetowe,...
Zagrajmy w grę 😎 Zauważasz spadek przychodów/mniejszy ruch w restauracji - co robisz? A. Ograniczasz wydatki na reklamę. B. Zwiększasz wydatki na reklamę. C....
Nie sztuką jest krytykować za wszelką cenę To oczywiście moja opinia, dlatego pracując z zespołem restauracji skupiam się na dwóch całkowicie...
Czy restaurator musi śledzić trendy związane z wystrojem wnętrz, formami i sposobem jedzenia, czy daniami, które są na czasie? W jaki...
Jak wypromować ofertę cateringu świątecznego w waszej restauracji? Czy uruchomienie odpłatnej kampanii w social mediach, to jedyny sposób? Zapraszam do obejrzenia filmiku...
Zdarzyło Ci się rzucić kiedyś takim hasłem? Dobry produkt nie potrzebuje reklamy. Nie mam teraz ruchu w restauracji, to nie będę się...
Dla wielu restauratorów prowadzenie social mediów to wciąż zło konieczne, które wydaje się być zbędne. Wielokrotnie słyszą o nagrywaniu rolek,...
Co warto wiedzieć rozważając pozycjonowanie strony www restauracji? Jakie są alternatywy? Jak wybrać portal obniżający koszty pozycjonowania? Dlaczego warto poznać Google ADS? Zachęcam...
Kilka słów, na co warto zwrócić uwagę, a czego nie robić, tworząc banner reklamowy restauracji skupiającej się na przyjęciach i...
Oto jedna z wielu rzeczy, które musisz wziąć pod uwagę zanim zdecydujesz się podpisać umowę najmu na Twoją wymarzoną restaurację...