Przewidywalna, stała i wysoka jakość – tego potrzebujemy, jako goście
Czym różni się odwiedzenie kilku polskich restauracji w Warszawie od francuskich w Paryżu i tajskich w Bangkoku? Nie, nie mam...
Czym różni się odwiedzenie kilku polskich restauracji w Warszawie od francuskich w Paryżu i tajskich w Bangkoku? Nie, nie mam...
"Ja to nie mam ambicji na gwiazdki Michelin - chcę po prostu nakarmić głodnych ludzi"...
Już nie wystarczy serwować dobrego burgera, by mieć pewność, że lokal zyska przychylność gości. Okazuje się, że według tego, co...
Już za kilka tygodni, podczas tegorocznej edycji Kongresu Szefów Kuchni, będziecie mieli okazję wysłuchać wykładu prowadzonego przez naszą Redaktorkę Anię...
Ile razy wyszliście z restauracji absolutnie niezadowoleni nie z powodu jakości jedzenia, ale przez to, że obsługa była koszmarna? Niezorientowany...
Z czego słyną kulinarnie Włochy? Z doskonałej kuchni, przepysznych win i aromatycznej kawy - to oczywiście kilka podstawowych elementów, które...
Drogi właścicielu restauracji, Czy zastanawiałeś się kiedyś, jak opisałbyś, zamykając oczy, najlepszą potrawę serwowaną w Twoim lokalu? Czy potrafiłbyś opisać dokładnie...
Zdjęcie ulubionej potrawy w odwiedzanej często restauracji, a może fotka ze znajomymi podczas odkrywania nowych smacznych miejsc? Wyobraźcie sobie, że...
Choć filozofii prowadzenia restauracji jest mnóstwo, wielu restauratorów zapomina o najprostszych sposobach zadbania o gości - mianowicie o ich zadowoleniu....
Można mieć najmodniejszy lokal w mieście, najlepszą kuchnię i rewelacyjną atmosferę. Można inwestować w najdrobniejszy szczegół związany z funkcjonowaniem lokalu....