Stare nagrody, wyblakłe naklejki promocyjne – goście to widzą!
To nie jest odosobniony przypadek, gdy przekraczam próg restauracji, której drzwi oklejone są ogromną ilością oznaczeń, wyróżnień, poleceń, a na...
To nie jest odosobniony przypadek, gdy przekraczam próg restauracji, której drzwi oklejone są ogromną ilością oznaczeń, wyróżnień, poleceń, a na...
"Tylko zła restauracja potrzebuje reklamy, dobre się nie reklamują" - usłyszałam niedawno od jednego z managerów restauracji. Powiem w bardzo...
Właśnie rozpoczął się 19-ty sezon Kuchennych Rewolucji - programu, którego celem jest pomoc restauratorom w ciężkich chwilach. Można ten program...
Zapraszamy Was do zupełnie nowej przestrzeni dla restauratorów na Facebooku: Anna Dębska – Merytorycznie o restauracjach? Chcecie wiedzieć, dlaczego powstało...
Dla wielu osób prowadzenie restauracji wydaje się banalnie prostą sztuką, dlatego oprócz tych, którzy mają w tej branży jakieś doświadczenie,...
Nie bez powodu mówi się, że jemy oczami. Wciąż wielu szefów kuchni tego nie rozumie i mimo swoich naprawdę wybitnych...
Choć do targów śniadaniowych zdążyliśmy się już przyzwyczaić, z każdą wiosną i pierwszymi ciepłymi dniami, czekamy na nowe wydarzenia i...
Dość często słyszymy, że "wszystko idzie do nas z Ameryki". To powiedzenie dotyczy nie tylko produktów, czy mody na coś...
Betonowa podłoga, surowe ściany, siatki metalowe, szarości, ciężkie stoły, masywne blaty, albo wszystko w bieli, jak u rzeźnika - tak...
To niesamowite, że mimo tak wielu przetasowań na rynku gastronomicznym, wciąż wielu właścicieli restauracji uważa, że długoletnie prowadzenie lokalu jest...