Recent News

Newsletter

Error: Contact form not found.

 
Home / Wszystkie  / Na czasie  / GASTROTARGI SMAKKi – nowe wydarzenie dla branży horeca
blank

Każdy właściciel biznesu z branży gastronomicznej i każdy szef kuchni wie, że w jego pracy najważniejszy jest SMAK. Rozwijają oni swoje umiejętności po to, aby z dań wydobyć to „coś”, co powoduje, że ich jakość jest zaskakująca. Bo przecież o to właśnie chodzi – o zaskoczenie swoich gości niepowtarzalnością doznań smakowych, a SMAK powstaje dzięki odpowiedniemu zastosowaniu dobrej jakości produktów, sprzętu i umiejętnemu wykorzystaniu wiedzy.

blank blank

W dniach 23-25 marca 2023 roku w EXPO XXI w Warszawie odbędzie się nowe wydarzenie w branży horeca, które jest  wyjściem na przeciwko właścicielom restauracji i firm cateringowych zaangażowanym w ich rozwój.  GASTROTARGI SMAKKi, bo o nich mowa, to impreza targowa, która stanie się najważniejszym wydarzeniem na mapie eventów w branży.

Organizatorzy wydarzenia zapewnią jego uczestnikom dostęp do najnowszej oferty dostawców oraz do wiedzy, którą dzielić się będą uznani eksperci branży. Myślą przewodnią targów jest ich kompleksowość. To dzięki niej znajdą tam coś dla siebie zwiedzający reprezentujący firmy cateringowe, małe gastrobiznesy i restauracje fine-diningowe.

Restauracja i firma cateringowa to organizacja, w której, aby uzyskać  zadowolenie gościa,  musi dobrze działać wiele elementów.  To wymaga doświadczenia, wiedzy, wysokiej jakości produktów oraz sprzętu i urządzeń gastronomicznych.  SMAKKI Gastrotargi  powstały właśnie po to, aby właściciele takich firm  mogli  te elementy rozwijać. Na targach będziemy integrować różne obszary gastronomii. Jesteśmy przekonani, że całościowe podejście do branży będzie  wspaniałych pomysłów i wartościowych relacji, które przyniosą kolejne sukcesy odwiedzającym nasze targi.” – zapewnia Grzegorz Sendor,  prezes spółki Space4Trade organizującej to wydarzenie.

Więcej na smakki.pl

No Comments
Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.