Sposób na przetrwanie kryzysu: zredukuj niepotrzebne koszty w restauracji!
Przed Tobą bardzo ważny krok w utrzymaniu swojego biznesu restauracyjnego - poważna analiza kosztów oraz sprawna redukcja tych, które są...
Przed Tobą bardzo ważny krok w utrzymaniu swojego biznesu restauracyjnego - poważna analiza kosztów oraz sprawna redukcja tych, które są...
Oto 10 przykazań powrotu do rzeczywistości, czyli normalnego funkcjonowania restauracji! Przed nami co najmniej dwa tygodnie przestoju w normalnym i stuprocentowym...
Tak bardzo chciałabym Wam dziś napisać - widzę światło w tunelu i nadzieję, że z końcem Świąt Wielkanocnych skończy się...
Nie mam dobrych wieści. Nie dlatego, że wszystkie media są nimi przepełnione, ale dlatego, że staram się patrzeć w przyszłość....
Według przeprowadzonych badań co trzeci mieszkaniec Stanów Zjednoczonych uznał, że ze względu na obawę zarażenia się wirusem, ograniczy wyjścia do...
O tym, jak trudnym obecnie problemem jest rotacja w gastronomii wie praktycznie każdy właściciel restauracji. Pracownicy bardzo często są roszczeniowi,...
Czy wiecie, że zielona herbata 🌱, to obecnie jeden z najsilniejszych #trendów w kuchni? Wykorzystuje się ją zarówno do autorskich...
Oto 4 sposoby, które pozwolą Twojej restauracji być "na czasie", a Wasze portfele nie ucierpią :) [gallery columns="4" ids="9108,9109,9110,9111"]...
Często podczas szkoleń próbuję Wam uświadomić, że reklama na Facebooku, czy dobre pozycjonowanie strony www, to tylko część narzędzi marketingowych,...
Dlaczego w Stanach Zjednoczonych ogrom restauracji to steakhousy? Można założyć, że jedną z odpowiedzi na to pytanie są przyzwyczajenia ludzi...
Nowy rok to dla wielu osób czas postanowień i chęć do zmian. Z perspektywy restauratora to dobry moment na to,...
Okres świąteczny to dla wielu restauratorów czas bardzo intensywnej pracy - przygotowania wigilii, cateringów. W skrócie - ręce pełne roboty....