Skrzydełko, czy nóżka?
Pamiętacie francuski film komediowy z 1976 z udziałem Louisa de Funès zatytułowany "Skrzydełko, czy nóżka"? Charles Duchemin to mistrz kuchni...
Pamiętacie francuski film komediowy z 1976 z udziałem Louisa de Funès zatytułowany "Skrzydełko, czy nóżka"? Charles Duchemin to mistrz kuchni...
Co restaurator powinien o nich wiedzieć na początek? docierają do szerokiego grona odbiorców, które dodatkowo można sprecyzować, dobierając odpowiednie hasztagi, ...
W końcu to właśnie rodzice z dziećmi, według badań), wydają całkiem pokaźne kwoty w restauracjach 👈 Wielokrotnie słyszycie też ode mnie...
Dzień dobry 🙌 Dziś mam dla Was 3️⃣ sprawdzone sposoby na #zwiększenie ruchu w restauracji w godzinach, kiedy spada zainteresowanie Waszymi...
Co powiecie na styczniową aktywność w Waszych social mediach? Oto 4 propozycje, jak rozkręcić kontakt z followersami 🔥 ➡️ zapytaj ich...
W Nowy Rok warto wejść z ogromną nadzieją uzupełnioną jeszcze większym zapałem do pracy. To nie tylko okres podsumowań, planów,...
W dobie Facebooka i Instagrama ogrom restauracji rezygnuje z tworzenia strony internetowej swojego lokalu? Czy to słusznie? Oto 10 argumentów...
Czy wiecie, że od jakiegoś czasu z wyszukiwarki Google użytkownicy korzystają w sposób, jakby pytanie zadawali komuś znajomemu? Nie bez...
Po wielu miesiącach przerwy spowodowanej pandemią, branża gastronomiczno – hotelarska miała okazję spotkać się na najważniejszej imprezie HoReCa w Polsce....
Jak często zdarza się Wam trafiać na gościa w lokalu lub klienta w dostawie, który w bardzo bezwzględny sposób wyraża...
Dla wielu restauratorów promowanie restauracji rozpoczyna się (i często kończy) na Facebooku lub Instagramie. Warto rozważyć jednak również inne miejsca,...
Tworzenie treści na Facebooku, czy Instagramie, dla wielu restauratorów jest poważnym problemem. Poza opcją zaprezentowania i podania nazwy wybranego dania,...