Nie lubię przewidywać przyszłości
Nie, to nie będzie materiał o mnie, ale dotknie z pewnością zbyt wrażliwych na swoim punkcie restauratorów. Co mam na...
Nie, to nie będzie materiał o mnie, ale dotknie z pewnością zbyt wrażliwych na swoim punkcie restauratorów. Co mam na...
Gdyby pozwolić sobie na drobny żart na początek tego materiału, posłużyłabym się krótką konwersacją: - Ile restaurator ma pieniędzy? - Zawsze za...
Podobno Założyciel sieci Ikea Ingvar Kamprad zwykł mawiać, że „trudno się robi interesy z ludźmi o pustych żołądkach” [1]. Coś...
Im więcej czasu poświęcam na pomoc restauratorom w prowadzeniu ich biznesu, im częściej w telewizji pojawiają się programy zajmujące się...
- materiał prasowy - Kongres Szefów Kuchni 2019 #szacunekdlaszefa #kongresszefowkuchni #supermocszefa Nie ma restauracji bez szefa kuchni. Nie ma dobrej restauracji bez dobrego szefa...
Wspominałam Wam niedawno o karcie dań w formie encyklopedii, czy też książki telefonicznej - gruba księga z ogromną ilością stron,...
Wakacje czas start! A ja mam dziś dla Was wyjątkową #niespodziankę! Z przyjemnością, w ramach podziękowania za śledzenie mojego profilu Facebook...
To jak to w końcu jest z kupowaniem pozytywnych komentarzy? Właściciele restauracji dzielą się w tym temacie na trzy zupełnie różne...
Wciąż zastanawia mnie, dlaczego restauratorzy kiedyś dużo chętniej dbali o swoich gości używając najprostszych sposobów, a dziś dwoją się i...
Czy można reklamować restaurację za darmo, to jeden z tematów najczęściej poruszanych przez restauratorów. Jak faktycznie należy do niego podchodzić? Wyobraźcie...
Tym razem poruszam temat nie bezpośrednio związany z marketingiem, ale mający ogromny wpływ na decyzję o ponownej wizycie w restauracji....
Coraz częściej widzę, że restauracje opierają komunikację ze swoimi gośćmi wyłącznie o profil na Facebooku, nie rozważając nawet przygotowania podstawowej...