Jej celem jest ustalenie – gdzie tkwi problem powodujący, że restauracja nie zarabia tyle, ile powinna.
Dla wszystkich restauratorów, którzy chcieli by zwiększyć przychody w swoim biznesie, niezależnie od jego typu. Jest również doskonałym rozwiązaniem by okresowo sprawdzać obsługę i kuchnię.
Informacje od niezależnej osoby z zewnątrz, posiadającej odpowiednie doświadczenie, jest niezastąpionym źródłem informacji o stanie restauracji. Pozwala to w łatwy sposób wprowadzić niezbędne zmiany w restauracji i zwiększyć jej przychody.
Po przeprowadzaniu audytu otrzymasz od nas wielostronnicowy raport zawierający dokładne informacje o jakości dań, sposobie ich serwowania, obsłudze, komunikacji wizualnej i marketingu. W raporcie znajdziesz również sposoby rozwiązania napotkanych problemów. Otrzymasz również wsparcie na etapie jego wdrażania, a następnie weryfikację po przeprowadzeniu działań naprawczych.
By otrzymać informację o dostępnych terminach, kosztach i zakresie w jakim mamy przeprowadzić audyt, skontaktuj się z nami.