Recent News

Newsletter

Błąd: Brak formularza kontaktowego.

 
Home / Wszystkie  / Błędy restauratorów  / GastroPogadanka #7 – Dzieje się w gastro!
blank

Dzieje się w gastro! Nowy odcinek #GastropogadAnka z Jarkiem Uścińskim z restauracji Moonsfera!

Zapraszam do kolejnej rozmowy ze znamym Wam dobrze i cenionym szefem kuchni, prezesem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, gościem programów kulinarnych, Jarkiem Uścińskim.

LINK ZNAJDZIESZ TUTAJ!

Przed nami sporo trundych tematów, które poruszamy podczas rozmowy. Niekoniecznie wygodnych, ale ważnych i oscylujących wokół tego, co dzieje się obecnie w polskiej gastronomii. Właściciele restauracji – bądźcie gotowi, że nie zawsze usłyszycie wygodne treści, ale wierzcie mi, warto posłuchać wszystkich uwag i dołączyć się do rozmowy w moich social mediach. Serdecznie zapraszam do wysłuchania #GastropogadAnka 🙂

Poruszane tematy:

• Polski rynek gastronomiczny – co nowego?
• Nowi inwestorzy na polskim rynku – co warto o nich wiedzieć?
• Nowe formaty lokali – jakie zyskują na popularności, a jakie tracą?
• Rosnące koszty operacyjne i trudności w pozyskiwaniu pracowników – co to dla nas, jako gości, oznacza?
• Jakie inne kuchnie stają się modne w Polsce i dlaczego?
• W jakiej formie widzisz przyszłość dla trendu wege?
• Nowe sieci gastronomiczne z Ukrainy i Białorusi w Polsce – jakie wyzwania i szanse warto zauważyć w ich obecności w Polsce?
• Różnice w podejściu do zarządzania i obsługi klienta w tych sieciach w porównaniu do polskich?
• Obsługa restauracji spoza Polski – jak zmienia się jakość obsługi i jakie są oczekiwania gości wobec zagranicznych pracowników?
• Czy różnice kulturowe wpływają na sposób obsługi i jak restauracje mogą lepiej przygotować swoich pracowników do pracy z różnorodną klientelą?
• Pytanie: Zadłużenie sektora gastronomii przekroczyło miliard złotych. Jakie kroki mogą podjąć restauratorzy, aby poprawić swoją sytuację finansową?
• Pytanie: Jak rosnące koszty wpływają na ceny w menu i decyzje konsumentów o jedzeniu poza domem?
• Informacja: Średni wzrost cen w menu restauracyjnym o 15% w 2023 roku. Czy to pora powiedzieć oficjalnie, że w wielu restauracjach jest drogo?
• Jakie znaczenie mają opinie w internecie i rekomendacje influencerów dla młodszych pokoleń?

blank

#aniadębska #aniadębskamerytorycznie #aniapomaga #restauracje #restaruator #restauracja #dlarestauratorów #dlagastronomii #dlarestauracji #gastro2024 #gastromarketing #szkoleniegastro #szkolenie #marketingrestauracji #dobrarestauracja #właścicielrestauracji #managerrestauracji #ciekawypomysł #wiedza #edukacja #gastropost #dlamanagera #rozwój #afmedia #afmediapl #wywiad #moonsfera #jarekuściński #jarosławuściński #uściński #szefkuchni

No Comments
Post a Comment

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.